Firande i Ystad

Egentligen firar vi bröllopsdag den 30 augusti, men vi hade lite annat spännande på agendan i år, så vi sköt på firandet. Och den som spar den har! Det var dunderhärligt att checka in på Ystad Saltsjöbad i söndags och gå direkt för att spaa. Efter två timmars Creek Experience fanns det tid för bad och bubbel i glasen innan en supergod middag.


Jag vet inte hur många gånger vi varit på YSB nu, men detta var nog en av de gångerna vi faktiskt haft mest tid att bara slappa och softa. Och det var ganska mysigt att krypa ihop i soffan och kolla på sista avsnittet av Bron medan stormen Gorm drog fram utanför.

På morgonen efter åt vi sååå god frukost som inkluderade både ägg Benedict och våfflor innan vi fick massage. Lagom softa fortsatte vi spaandet på olika sätt. J bastade - så klart :-) Och jag hittade en skön bädd där jag låg och läste en stund. Livskvalitet!


Vi avslutade vårt bröllopsdagsfirande med en räkmacka innan vi styrde hemåt igen. Laddade med energi och fulla av nya planer för framtiden. Och med en ny bokning i bagaget för att fira vår dag nästa år 

Gillar

Kommentarer

Therese,
Vilket underbart firande!!! Helt magiskt verkar ni ha haft det <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Åh vad mysigt! Och vilka vackra omgivningar. Förstår att ni stormtrivdes!

Kram Hanna
hannadidrikson.blogg.se
Fröken M,
Men guuud va lyxigt !!
Dit skulle jag vilja åka, men det är ju en bra bit från oss,
så då skulle man nog behöva stanna mer än en natt !
Kram
www.frokenmela.se
Fröken M,
Jag får nog försöka ta mig tid och råd att boka en hel helg på något spa !
Selma ligger ju ganska nära oss, men trots det har jag inte vart där sen viggo var så gott som nyfödd !
Oavsett vilket så är det underbart att bara komma bort från vardagen då och då 😊

Visst funkar det med datahörnan där, men det behöver väl komma upp någon tavla på väggen och så kanske. Den bärbara datorn flyttar jag gärna med mig och har i soffan !
Perfekt om man vill hänga med V när han kollar film !
www.frokenmela.se