Firande & staket

Mors dag. Har ni firat? Blivit firade?

Jag har både firat och blivit firad. Barnen har för andra år fixat allt själv då pappa J har grabbhelg just denna helgen. Eller ja, han hjälpte dem att handla innan han åkte men sedan har de fixat allt med paket och tårt"bakade" helt själva! Såå duktiga!

Och sedan firade jag MIN mamma med blommor och en liten överraskning.

Annars har dagen mest gått i "nyblivna-hundägares" tecken. Insåg snabbt att det var dumt att ta bort det där nätet vi hade vid buskarna när vi hade doggen D... Och helt plötsligt får vi nog sätta eld i baken på elektrikern, eller vem det nu är vi väntar på för att få nederdelen till terrassen täckt  (ja, det är inte elektrikern som ska snickra, men det är några lampor som ska byggas in först) eftersom W tydligen tycker att det är superspännande under vår uteplats.. Jag tycker inte alls att det är lika spännande, eller så är det liiite för spännande och jag vill inte att hon ska vara där. Dagen idag har alltså bestått i att handla och sätta upp nätstaket på diverse ställen i trädgården :-)

Eftersom lilla W var sugen på att gå ut klockan 5 (en gång vid 1 också) och sedan stanna uppe så är jag lite mör just nu. Men jag väntar på sista kvällsrundan i trädgården innan pyjamastajm. Fast lilla W valde att somna under en pall på R:s rum när jag nattade honom och hon ligger kvar där än..

Gillar

Kommentarer

Jessica Söderlund,
Fick blommor och paket på sängen! Och vad roligt att se hur hunden upptäcker sin nya omgivning och familj
www.blogger.com/profile/046684388609428544