Fisk, fågel & glass

Idag har vi lämnat vårt älskade sommarparadis och åkt hem till "stan". Vi välkomnades varmt av ett hett hus och det ska bli spännande att se hur vi kan sova inatt...

Har vattnat de få blommor som överlevt den här sommaren, och slängt resten. Ser nu fram emot ett besök i blomsteraffären inom kort för att shoppa lite nya fräscha växter. Tog med mig lite av växterna som jag haft ute på Solsidan så att det iaf ser lite trevligt ut utomhus :-)

Den här sommaren har det varit helt galet med folk som köat för att äta på Wägga så det har bara blivit lunch där två gånger för oss, men idag passade vi på att ta en "avslutningslunch". Gott med fisk och alltid spännande med ankorna (jag vet att det inte heter ankor, men tror att alla förstår vad jag menar :-) ) som spatserar runt kring fötterna.

Den här fluffiga lilla ungen var såå söt och troligtvis hungrig. Fattar att många matar fåglarna, på gott och ont. Föredrar dock dessa "ankorna" jämfört med måsarna på Tjärö. De är stora och läskiga och totalt orädda!

Vi avslutade med glass från Glasspråmen och provade att köpa glass direkt från båten. Som drive thru :-D Funkade finfint och det extra kul att min vän Cool föreslog drive thru detta redan under midsommarhelgen men då fanns det inte som alternativ.

Lite ironiskt är det att IDAG fick vi fiber inblåst i sommarhuset. Vi har haft superdåligt nät hela sommaren och knappt kunnat se en film vissa kvällar. Och imorgon kommer sofforna.. Vi fick fel soffor i juni, men har fått ha dem så länge då fabriken gjort fel. Imorgon levereras rätt soffor och så är vi inte där och kan se dem.. Ironiskt. :-D

Gillar

Kommentarer

enna,
Låter härligt 😊
sayyeastofashion.blogg.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad härligt det låter 😊 den där anden verkar intresserad av er 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
Madde ,
Många går tillbaka till vardagen igen nu, men är så glad att jag har 3,5 vecka semester kvar. Nu när de flesta jobbar igen är det inte så mycket folk överallt och man kan göra massa roliga saker trots allt.
www.nouw.com/madelena
Elina,
Låter riktigt härligt 🙂 jobbigt att komma hem till ett varmt hus dock
detkaosvikallarvardag.com
Marie,
Nämen ohh titta en liten unge och härligt att ni passade på att äta där nu =D
sweetwordsbymirre.com
Paulina
,
Vad mysigt ni haft 😊 Smidigt att köpa glass direkt från en båt 😄