Fisk, självförtroende & ramslök

Idag skulle den stora loppan fira två av sina vänner med aktivitet och middag på stan, så då passade vi andra tre på att gå ut och äta på Kol. Ett ställe som vi uppskattar då de har god mat, trevlig personal och det är en skön stämning.

För en gångs skulle valde jag fisk istället för kött, trots att de är väldigt bra på just kött. Men det visade sig att de är riktigt bra på fisk också - yummie!

Tycker ofta att det är kul att välja fisk på restaurang eftersom jag själv har lite dåligt "fisk-självförtroende". Jag lagar gärna rätter med lax eller så grillar J en hel laxsida på grillen och det blir supergott, men jag är lite rädd för att testa tillaga så mycket annat. Känner mig nog lite rädd för att misslyckas.

Har du några goda fiskrecept att dela med dig av?

Ikväll valde jag sotad Fröyalax med vit sparris & ramslökscreme. Vilket påminner mig om att jag inte plockat någon ramslök i år, undrar om det är för sent? Till huvudrätt blev det grillad röding med sparris, beurre blanc & örtslungad färskpotatis. Slurp alltså!

Nu sitter/ligger familjen samlad framför Eurovision och det är dags för röstningen. Får se hur många som håller sig vakna :-) Jag är fortfarande mätt så det har inte ens blivit några snacks för mig ikväll - ovanligt ändå :-D

Gillar