Fiskar, fladdermöss & fredagsmys

Idag blev det en eftermiddag på Tropikariet. Visserligen snöade det men det var inte så mysigt pulkaväder precis, så vi valde att göra något inomhus - hela familjen!

Det var inget folk där så sent på eftermiddagen så det var lugnt och skönt och vi kunde kolla på djuren i lugn och ro. Fast vi stressar alltid igenom avdelningen Regnskogsnatt, eftersom fladdermössen kan komma flygandes runt öronen...
Ha ha, kolla in leguanen högst upp till höger! Det ligger en apa på den och sedan sitter det en annan apa på den liggande! Ha, ha, det var nog varmt och gott där!

R ville som vanligt mest till hajarna. Denna gången var det lite konstigt för det var en människa i det stora akvariet. Iklädd dykarutrustning rengjorde hon nog lite, och det hjälpte inte att hon vinkade till R, han ville  i n t e  vinka tillbaka. Hon skulle liksom inte vara där bland hajarna. L däremot ville gärna ha det jobbet!


När vi kom till fiskarna och räkorna som "äter" lite på fingrarna om man stoppar ner händerna så vågade hon inte stoppa i händerna. Hon tyckte att det var väldigt fascinerande, men vågade inte själv, trots att vi varit där många gånger tidigare. Vi blev nästan lite ovänner när vi försökte övertala henne att testa eftersom det verkligen inte gör ont på något sätt. Efter mycket om och men gjorde hon det.Gråtandes och skrattandes samtidigt, av lättnad eftersom det faktiskt bara kittlades. Jag är stolt över min tjej!

Sedan blev det fredagsmys på hemmaplan. Kräftor stod det på menyn!

Gillar

Kommentarer

Maria,
Mysigt avslut på en lång vecka & kul att kunna göra det allihop i familjen!
Hoppas att ni har haft en fin helg vännen.

kram kram
omlitenochmig.se