Five on friday - bli bättre på

Så var det fredag igen och det är dags att dra till Solsidan! Yeay! Men det är också dags för en Five on friday tycker jag! Idag fokuserar jag på 5 saker jag vill bli bättre på under februari.

Att spela keyboard. Övar på det lite varje dag. Just nu tragglar jag mest We wish you a merry Christmas (jodå, även om julen är över, men jag hade den i läxa i n n a n julledigheten och vill bli bättre på den!) & Edelweiss. Tyckte att den var supersvår först, men börjar nu få grepp på den. Högerhanden är inga problem, det är vänsterhanden som ju också ska hitta rätt tangenter... :-) Det har varit ett långt uppehåll nu och jag har inte träffat min lärare sedan i början av december och vill gärna komma dit och kunna något när det väl blir lektion igen.

⍟ Använda min systemkamera. Har plockat fram mina gamla anteckningar från en fotokurs jag gick för 100 år sedan, ha ha! Får se om jag blir klokare för det! Kör mest på auto just nu och får inte till bilderna som jag vill ha dem!

⍟ Göra burpees! Fy bubblan vad jag är dålig på det. Riktigt dålig alltså!

⍟ Använda hårinpackning :-) Håret verkar inte uppskatta den här kylan jättemycket. Eller uteblivna frisörbesök... Oavsett vilket så ska mitt hår få lite mer kärlek de närmsta veckorna.

⍟ Dricka vatten. Ibland är jag riktigt duktig och får i mig bra med vätska under en dag. Men ibland kommer jag hem efter jobbet och inser att jag bara druckit ett glas vatten till lunchen.. Tror också att de dagarna gör mig mer sugen på typ Cola Zero, och då handlar det ju egentligen om törst mer än sug. Och när man har fått en sån fin flaska, som jag fick i födelsedagspresent av min vän Cool, så är det ju dumt att inte använda den! Perfekt att ha när jag kämpar på med mina burpees :-D

Har du något du vill bli bättre på? Eller har du gjort en egen Five on friday? Hojta till så att jag kan kika på din lista!

Gillar

Kommentarer

Elina,

Riktigt bra mål! Sådana flaskor är ju så snygga, har en egen där det står mamma 😊 Det blir ingen lista för mig denna fredag men kanske nästa!

detkaosvikallarvardag.com
Marie,

Jag kan också dricka mer vattten, man glömmer bort det ibland, samt jag måste också plocka fram min kamera med, börjar ju bli damm i den snart

sweetwordsbymirre.com
Yasminegill
Yasminegill,

Bra mål och jag tror du klarar dom galant . Dricka vatten skulle jag också kunna bli bättre på, blir mkt saft och latte här hemma.

Ha en fin helg.

nouw.com/yasminegill

Dricka vatten...ärjag urusel på. Känns idag i en vaden. Undrar nu om den Kommer krampa inatt.

Använd systemkameran...skyller att jag innehar tid. Har all tid i världen

Kalligrafi vill komma igång igen och texta fint.Har fått både bok och penna i present.

Motionera, är sååååååå lat

Jag vill dessutom bli bättre på att sluta ät godis.

H en mysig helg på solsidan

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Kamilla,

Burpees är jag usel på måste jag säga. Några kanske funkar men sedan ger både jag och benen upp. Jag har kikat i veckan på en ny kamera som jag är sugen på för alla pengar jag fick i födelsedagspresent

kamillaskamera.com/
Fnulan,

ÅH vi har ju samma kamera. Du måste dela med dig av dina anteckningar!!!! Happy Mello dag

www.fnulan.se
beattriicee
beattriicee,

Vilka härliga saker du vill bli bättre på! 😍

nouw.com/beattriicee
DianaSaelöen ,

Helt ok att fortsätta öva julsånger - det kommer ju en jul igen och jag blir alltid lika förvånad när det är dags att spela julsånger och det är ett år sedan sist man spelade dem... då är man ringrostig....systemkameran - den behöver jag verkligen lära mig mer ingående, den liksom bara står här...jag hade också glömt bort vattendrickandet ett tag men just nu står flaskan vid min sida så idag ska det bli av.... Hoppas ni får en fin helg på solsidan och även om det är kallt så skiner ju solen.

nouw.com/fibrolivet
Michelle
,

Jag har själv vart intresserad o köpa en keyboard för har precis lärt mig can you feel the love tonight hemma hos en kompis och då vill man plötsligt kunna alla svåra låtar som finns 😊

agnesmathilda
agnesmathilda,

Låter som väldigt bra mål!! Lycka till ❤️

nouw.com/agnesmathilda