Five on friday - helgen

Äntligen fredag! Vissa veckor är den där fredagen lite mer efterlängtad än andra. Idag är en sån fredag.

Mina 5 om helgen då:

Fredagsmys
Ikväll blir det fredagsmys deluxe med tjongiga kycklingbollar & nudlar, chips & dippa, Talang, pussel och soffhäng.

Innebandy
R ska spela sin(a) första innebandymatch(er) imorgon. Det ska bli spännande och jag ser fram emot att vara med honom och håller tummarna för att han ska lyckas göra ett efterlängtat mål. För då får han en liten plankett som han lääängtar efter :-)

Klassfest
Imorgon är det också dags för klassträff med gänget från grundskolan. Det känns heeeeelt galet när jag inser att det är 27 år sedan jag slutade 9:an. Hur kan det vara det??? Jag är ju bara typ 32-isch..... Eller var det 42?!? Några av klasskompisarna såg jag när det var 10-år sedan vi slutade, men det är ju också ganska länge sedan nu... Så det ska bli otroligt spännande att se vad som hänt med alla de här åren.

Tropikariet
På söndag ska R och jag till Tropikariet på ett event anordnat av LM Event. Det ska bli jättekul och spännande. Både R och jag gillar att hänga på Tropikariet och nu hoppas vi få lite behind the sceene information eller upplevelser :-)

Sånglektion
På söndag ska jag på årets första sånglektion. Det var länge sedan nu så det ska bli kul och säkert lite tufft. Har inte övat så mycket med det där sjungandet heller över jul & nyår. Men jag fylls alltid av energi under mina lektioner!


Vad ska ni hitta på i helgen?

Gillar

Kommentarer

Amanda Kanterfors,
Det låter som en bra helg lugn men ändå med roliga saker att göra. Fredagsmys låter som en bra början för att hämta lite ny energi 😊
nouw.com/amandizan
Kamilla Rytterlund,
vilken härlig och kul du har framför dig med både klassfest och eventet på Tropicarium. Hälsa Katja från mig
www.blogger.com/profile/043267255929456572