Five on friday - möbler

Idag drar vi en sväng till Solsidan efter skola/jobb. Det ska bli riktigt mysigt att komma dit - flera veckor sedan vi åkte därifrån nu ju :-)

Dagen efter vi lämnade för sommaren så levererades våra nya soffor. När vi fick sofforna innan midsommar visade det sig vara fel modell på sofforna... Som tur var fick vi behålla de felaktiga så länge, då nya skulle ta ca 8 veckor till... Nu står alltså våra nya soffor på plats - men vi har själva inte sett dem - så nu håller vi tummarna att det är rätt soffor denna gången!

Det är fortfarande mycket som "behövs" för att det ska kännas "färdigt". Men det får ta sin lilla tid, vill verkligen känna efter vad vi vill ha där. Har beställt en del och väntar på leverans, tex på möbler till vårt arbetsrum.

Skrivbordet Mino & stolen Ally blir tyvärr bara mer och mer försenade, men nu spelar det inte så stor roll iom att vi inte hade det i somras när vi verkligen jobbade lite. Vi vänta också på counterstolarna Leon för att se om de passar vid vår "köksö" (som inte är en ö, utan snarare en "tunga"). Nu har vi haft en sommar utan stolar vid "bänken" och det kanske inte kommer att kännas bra med stolar. Men vi vill prova och se hur det känns då vi gillar att man kan sitta och hänga tillsammans med den som lagar mat.

Lampan Octo 4240 från Secto Design står faktiskt här i två stora kartonger, och det ska bli m y c k e t spännande att se hur de passar över vårt långa matbord!

Skulle så gärna vilja hitta en divanfåtölj som är skön och snygg nu också! Det hade varit toppen inför hösten - att kunna krypa upp i den där fåtöljen med en bok och en kopp te. Hittar i princip bara den här Howard Luxor-varianten, men skulle gärna vilja provsitta den innan jag beställer. Tipsa gärna om andra fåtöljer med divan om ni vet någon!

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Så otroligt mycket fint! Jag håller med dig, tänk att få krypa upp i en divanfotölj under en filt när det blir lite kallare ute, ljuvligt! <3
nouw.com/missjohansson
Madde Benjaminsson,
Vad snällt att ni fick behålla dom felaktiga sofforna så länge. Hoppas de är rätt som kommer nu då.
motherandwife.se/
Mirre,
Spännande du får visa före och efter bilder på soffan som vart fel och på den nya kul att se hur ni har det.
sweetwordsbymirre.com
Emschen ,
Oh så kul med möbler! Divanfåtöljen såg helt ljuvlig ut!
Det är ju så kul att inreda!
Ska bli kul att se hur det blir när du är färdig.
emschen.se
Paulina
,
Vad kul att få köpa nya möbler 😍 Schäslonen såg skön ut.
Kul att få inreda och fixa till...men kanske inte lik kul att vänta. Mys på och njut av ert fina solsidan.
Kram Kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se