Five on friday - skönhetsprodukter

 Idag kör jag en Five on friday med tema "skönhetsprodukter jag använder varje dag". Och då tänker jag inte på deo, tandkräm osv som så klart är självklart :-)


1. Clarins Multi Active jour - Dagkräm som jag använder varje dag. Har såå svårt att få till det där med nattkräm, men dagkräm har jag inga som helst problem med! Blev kär i doften första gången jag testade den.

2. Biotherm Lait Corporel - Det tog ett tag innan jag blev duktig på att smörja in mig efter dusch. Många år... Men med den här bodymilken med doft av citrus gör jag det varje gång jag duschat. Den har en behaglig doft, enkel att smörja in och går snabbt in i huden så att jag kan klä på mig direkt efteråt.

3. Id Bare Mineral - mineralfoundation. Har inte använt vanlig flytande foundation sedan jag testade den här mineralvarianten i pulverform. Använder nästan bara make up från ID. Foundation, bronzer, blush, ögonskuggor. Love it!

4. Clarins gentle foaming cleanser - rengöring som jag använder varje kväll. Föredrar där rengöringen känns lite som tvål, men ändå inte är tvål :-)

5. Rituals eye-make up remover - Den enda ögonmakeuprengöringen som jag tycker verkligen funkar. Även om jag inte använder vattenfast maskara så tycker jag alltid att det blir lite rester kvar av andra produkter. Dock använder jag ögonskugga i princip varje dag och det känns viktigt att få bort allt vid sänggång.

Har du några produkter som du använder varje dag?

Gillar

Kommentarer