Five on friday - träningsrelateratMed tanke på min nuvarande träningsvärk så handlar dagens Five on friday om just träning eller liknande aktiviteter :-)

Jag har aldrig haft så mycket träningsvärk (även om jag igår nästan var gråtfärdig) som när jag gick på gymnasiet och faktiskt tränade taekwondo. Det var träning tre gånger i veckan och vissa gånger hade jag så ont när jag kom till träningen att jag inte fattade hur jag skulle kunna röra mig. Men det var liksom bara att värma upp kroppen och börja om och stretcha ännu mer efteråt. 
Jag har ALDRIG stått på ett par rollerblades! Jag hade ett par vanliga rullskridskor när jag var liten, men har alltså inte ens testat ett par rollerblades någon gång. Är usel på skridskor så jag antar att rollerblades inte heller skulle vara min grej riktigt :-)

Första gången jag stod på ett par skidor var när jag åkte med högskolekompisar till Åre. Ett tåg fullt med studenter och skidutrustning :-) Min ena kompis hade varit skibum i Österrike och  l o v a d e  att hon skulle lära mig åka skidor :-D
Mitt största minne av den veckan var när jag åkte ensam och ramlade strax innan nedfarten till liftarna - och verkligen inte tog mig ner!!! Det kom ju folk åkande i full fart hela tiden! När jag efter mycket om och men tagit mig ner var jag så arg och ledsen, gick med skidorna och stavarna i armarna och halkade givetvis i pjäxorna och slog dit också.. Toppen. Verkligen.
Jag har sprungit i Central Park. Med träningskläder alltså :-) Åkte till CP bara för att springa. Det var ett goal!

Jag har ett pass inbokat imorgon förmiddag! Jag måste ju bli av med en här jäk** träningsvärken! Kan knappt ta mig i eller ur bilen. Går som en nyförlöst pensionär som tappat bort sin rullator.

  Gillar

  Kommentarer

  Nilla,
  Du har kanske tränat för mycket..
  www.nouw.com/Nilla34
  https://nouw.com/jenny8816,
  Wow, så flitig du är 😊 Snyggt jobbat. Ha en fin kväll. Kram
  www.blogger.com/profile/151449571910095844
  Bellisz,
  Mina,
  Jag dör Nyförlöst pensionär som tappat borg sin rulator. Tack för garvet och jag kan så relatera till det men även se den där ankgången framför mig
  minasvarld.nu
  Marie Karlsson,
  Nämen varför hjälpte ingen dig i backen istället för att du skulle ligga där och kravla runt, så typsikt svenskt. Samt träningsvärk är hemskt att ha =(, ajajajajaj
  sweetwords.se
  Amanda malmflod,
  Nej vad tråkigt att du har tränings värk inte alls kul hoppas värkligen att det går över ❤️
  www.blogger.com/profile/164545463646493924
  Sofie,
  Vad läskigt att ligga där i backen, jag har aldrig åkt skidor. Men att spring i CP låter fantastiskt
  nouw.com/sofiefriden
  Anna,
  Träningsvärk har jag verkligen en hatkärlek till, det är förjävligt med värken men samtidigt så är det en bonus om att man faktiskt har gjort något bra och rätt. Förstår att det var obehagligt att ligga i backen! Fy! Inte åkt skidor på en evighet. Jättefint inlägg! Krwm!
  www.missjohansson.se
  carro,
  Men usch vad jobbigt att du har så ont efter träningen och har svårt att ta dig till bilen.Detta med att åka skidor är en konst i sig och tålarmordet sätta verkligheten på prov flera gånger
  cuevas.blogg.se
  Fnulan,
  Hahahha jag säger ju det, det är farligt att träna!!!! Akta dig vännen. Jag måste säga att du ofta förvånar mig med hur mycket kul och annorlunda grejer du gör. Du är cool!
  www.fnulan.se