Fix & fondue

Älskar sådana här dagar. Vaknade av att R kom tassandes. En hel vecka nu utan blöja på natten och varje morgon vaknar jag med spänning. R vs nattblöja = 8-0!

Lite morgon-tv i pyjamas. Sen frukost, eller snarare brunch och pappa J kom hem från sitt höstlovsprojekt i stugan. Och under dagen har vi betat av en massa saker utan stress.


Nya hyllor inköpta och uppsatta i "arbetsrummet". Ny jacka till R inköpt. Kort besök hos marsvinen i djuraffären. Pappan i familjen är inte lika övertygad som övriga tre familjemedlemmar.. Ny skrivare inköpt och installerad. Kvalitetstid vid middagen som var fondue och tog sin lilla tid. Lite fredagsmysstämning fast det är söndag.

Nya skrivaren har fått jobba, bilder har printats ut och barnen har färglagt för glatta livet. Skönt när de är kreativa och inte bara vill sitta med iPads.  De nya hyllorna har fyllts med boxar innehållande pyssel. Mitt pyssel. Pyssel som bara inhandlats men inte använts under de senaste åren. Kanske blir det tid för sånt igen någon gång.

Sängarna är renbäddade och i ugnen står morgondagens middag. Älskar sådana här dagar. Vi har fått massa gjort och familjen har varit tillsammans. Att "arbetsrummet" fortfarande är rörigt känns ok. jag är på G. Det kommer att bli bra.

Gillar

Kommentarer

Theresa,
Låter som en bra dag! Härligt att få lite ordning! 😊 Kram
mammat.blogg.se
Therese,
Här blev det köttfärssås, långt ifrån lika gott som fondue, får nog höra med M om vi ska äta det till helgen... Mums! Å renbäddade sängar blev det nyss, så ikväll ska vi sova gott hoppas jag. ÄR ju så härligt att krypa ner i krispiga lakan! Ha en fin kväll <3

Ps Nej björn får man inte skjuta nu, det är i sept/okt så länge man har licens kvar på dem, men givet, i självförsvar får man skjuta, men då ska de vara nääääära. Ds
www.blogger.com/profile/107096415516469723