Fixerad mini

Oj, oj, vilken fullspäckad dag! Det har varit full fart hela tiden! Trodde att jag kanske skulle få till en halvtimme på soffan innan kusinerna kom, men ack nej. Full fart, som sagt.

Hos bm gick det bra. Det var lite svårt för bm först att känna hur mini i magen låg eftersom jag hade värsta sammandragningen. Men sedan kände hon att mini har fixerat sig och ligger med ryggen åt vänster och fötterna åt höger, och det är också där jag känner mest rörelser. Efter att bm tryckt och klämt idag har det varit väldigt mycket rörelse i magen, vilket det annars inte varit så mycket på några dagar. Har Dockså varit ganska öm på utsidan av magen liksom.. Lite skumt.

Det känns iaf väldigt skönt att veta att bebisen nu är fixerad och troligtvis inte kommer att ändra ställning så mycket innan födseln. Då behöver jag inte tänka på att bebisen ligger på något konstigt sätt som kan påverka förlossningen. Det känns också på något sätt skönt att veta att nu kan det hända precis när som helst, även om bm menade att bebisen kan vara fixerad i 4 veckor.

L väntar såå mycket nu och sa återigen att det är den bästa presenten hon kan få! Söta lilla L! Som faktiskt har varit ganska ognällig :-) idag. Det var nog för att hon visste att kusinerna skulle komma och när de har varit här har det varit high life! De firade hennes födelsedag eftersom de inte kan komma när hon verkligen fyller år. Så här har det varit tacos, paket, skattjakt, godispåsar och glasstårta och MYCKET lek och stim. Det var en mycket trött L som somnade på två röda här i soffan och nu ligger och snusar tryggt.

Själv håller jag på att "installera" min nya iPhone :-) Annars hade jag nog legat i sängen, men.. min nya kompis kan ju inte ligga i lådan över natten :-D

Gillar

Kommentarer

Pernilla,
Så spännande att bebisen är "klar".
Läste om L och hennes gnäll. Det är nog bara en av många perioder barnen går igenom. Ta det inte så hårt. Kul med ny bil.
Skönt att du fått tillbaka din mobil, Väntar själv på min som är på reparation eller vad det nu blir.
Hoppas du får lite tid på soffan idag.
Kram
trekillarochentjej.blogspot.com