Flakmoppe & flygande hundbur

Efter Gränna kom vi till Stockholm, lite sockerstinna och laddade att ta oss ut till Ingmarsö till bekanta. Efter att ha lastat över all vår packning (det krävs ju lika mycket packning för en vecka som för en helg! Iaf om väderprognosen bara visar regn...) i den öppna båten lämnade vi hamnen i full fart. Så pass full fart att hundburen (dock utan hund i!!) plötsligt flög över bord!
Tack vare att J var snabb lyckades vi fiska upp den i sista sekund innan den sjönk... 
Det la liksom ribban för helgen och det var mycket skratt & full fart!

Vet inte om det var barnen eller J som mest älskade att det fanns en flakmoppe att flänga runt på! Att min man gillar fart är ingen hemlighet och jag tror att alla på ön såg/hörde ekipaget när de åkte fram i raketfart...


Vi hann med att plocka blåbär som vi använde till kvällens pavlova, vi bubbelbadade och vi tog en tur till Sandhamn där vi undvek mord och andra mysterier :-) Fast det var kul att se om det gick att känna igen något från Morden i Sandhamn-filmerna.

När polishelikopter lyfte precis bredvid oss när vi käkade lunch så trodde jag nästan att jag skulle få se polisen Thomas från filmerna, ha ha!

Efter en smarrig söndagsfrulle tog vi oss tillbaka till fastlandet igen och begav oss söderut. Det var en härlig Stockholmshelg!

Gillar

Kommentarer