Fläskfilégryta, kanelbullar & extra lektion

Tisdag igår och regnet öste ner utanför. Satt på jobbet och blev sugen på en höstig gryta. Igår hade vi det tredje visningstillfället av vårt hus och nu ska vi pausa lite vilket ska bli sååå skönt. Nu vill jag liksom ta tillbaka mitt hem :-) Jag vill strunta i om den fyrbenta fluffigas leksaker ligger utspridda överallt eller om kuddarna ligger i oordning i soffan. Jag vill strunta i vilken handduk som hänger på badrummen eller om det är fullt av tvätt på tork i tvättstugan. Så igår tog jag tillbaka mitt kök och gjorde en fläskfilégryta och klyftpotatis, vilket verkade gå hem hos hela familjen :-)

Idag passade jag på att göra kanelbullar, eftersom jag inte hade möjlighet att göra det tidigare i veckan på "Kanelbullens dag". Eller bullar och bullar - såg ett recept på kanelbullar i långpanna hos Fredriks fika som jag ville testa. Jag är ingen bullbagare utan föredrar kakor i stil med kladdkaka så jag har inte så mycket erfarenhet av hur man ska hantera deg. Så lite saftigare kunde nog bullarna ha blivit, men goda ändå. Familjen var nöjd även idag :-D

Idag har jag också varit på keyboardlektion. Vet inte om min lärare tycker att jag är urdålig eller om hon bara ville vara snäll eftersom jag missade min lektion förra veckan, för hon föreslog ytterligare en lektion denna veckan :-) Så imorgon blir det några timmar vid tangenterna, ha ha!

Gillar

Kommentarer