Flitig fredag

Det känns som en väldigt "produktiv" fredag. Började dagen med att lämna L på skolan, sedan R på dagis och så en runda med doggen D efter det. Vidare ett ärende, hem för att byta om till träningskläder. Skulle springa med L som hade skollopp i närheten.

Hon var väldigt taggad innan loppet men vi hann knappt mer än att komma iväg förrän hon började ta astmamedicin. Förstod att hon var rädd att det skulle bli jobbigt att andas eftersom det hände förra året när hon sprang Kalvinknatet. Men vi kämpade oss runt ihop och jag var såå stolt över henne när vi passerat mållinjen!


Jag hade trott att jag kanske inte skulle behöva byta om direkt efteråt, eftersom vi skulle träna på gymmet knappt ett par timmar senare men med tanke på det underbara sommarvädret vi haft idag så var jag fuktig i pannan redan under uppvärmningen. Så, det blev dagens andra dusch innan snabb avfärd mot jobbet.


Där blev det sedan ett lunchpass på gymmet och det kändes grymt bra. Min kollega sa häromdagen att han tyckte att jag skulle öka lite med styrkan och det triggade mig verkligen. Ännu en dusch och så en god lunch ute i solen och lite mer jobb innan det dags att hämta upp kidsen igen.

Hade eg tänkt åka iväg och fixa ett antal ärenden efter jobbet, men eftersom det var såå varmt satsade vi istället på att köpa glass och sedan njuta en stund på altanen. Fast efter ett tag åkte vi iaf och vi lyckades snabbt hitta kläder till både skolavslutning, begravning, rösta och köpa middag. Och så hann vi med att äta middag på den då lagom svala altanen innan det började regna ett par minuter och barnen hoppade in i duschen och gjorde sig klara för en stund i soffan.


För en stund sedan la R ifrån sig paddan och sa att han var trött. Han skulle tvunget ha en filt, trots att det är väldigt varmt och trots att han aldrig har täcke när han sover. Men han somnade ganska kort efter det och ligger nu utslagen bredvid mig. Lite elakt kanske, men jag passade på att ta ut en sticka som han hade i fingret och som han vägrade att låta mig ta när han var vaken... Men nu tror jag inte att jag ska göra så mycket mer idag!

Gillar

Kommentarer