Flower power


Idag har det varit sommar! Sommar som spenderats i trädgården. Bara barnen och jag. Det har lekts med Lego, målats Mandala, plockats smultron och framför allt har barnen badat i vattenspridaren! Underbart att se! Både att L varit pigg och att de hade så kul!

R skulle så klart göra allt precis som syrran. Torkade hon ansiktet så skulle han torka ansiktet. Att han inte hade riktig pejl på hur vattenstrålarna rörde sig resulterade i att han gick i strålarna när han ville komma undan dem... Det var riktigt härligt att se. Och att bara kunna sitta och titta på dem :-)

Nu hoppas jag på att L:s mage vill fortsätta samarbeta så att vi kanske kan få uppleva festivalen lite i helgen. En festival som J kommer att jobba på för första gången. Med den uppgraderade familjeribben :-)

Jag brukar inte vara så glad för att hänga på festivaler någon längre stund, men det är en hel del bra artister i år så det kan vara lite kul, speciellt när L också är medveten om vilka det är. Men som sagt, det beror på hur morgonen fortskrider för prinsessan.

Gillar

Kommentarer