Flygresan

Flygresan då. Satt bredvid (och typ omringad) av familjen i Ensam hemma. Fast en lightversion för det var inte lika mycket kaos som i filmen. En familj med sex barn, tror jag. Inga småbarn. Men de lyckades ändå bli av med ett barn medan vi boardade :-) Fast han verkade komma till rätta. Sedan var det mest stök kring hörlurar & snacks. Och jag är ganska övertygad om att det var tjejen bredvid mig som satt och fes hela tiden. Urk.

         

På andra sidan gången satt en pappa med två småkillar. Man hade ju kunnat hoppas att småkillarna skulle vila lite. Men nope. Den ena fick ett bryt lagom till middagen. Uppenbarligen hade han tappat någon leksak. Och gallskrek. Förutom att ligga med baken i vädret och leta på golvet hade nog pappan gett upp, för han lät sin unge vråla. Den manlige flygvärdinnan (stewarden?) gjorde dock ett grymt jobb att lugna killen. Hämtade läsk och lovade att hitta det som var försvunnet. Fast då får nog pappan eller pojken tala om vad de var av med, för det verkade nästan lite hemligt. Kanske något djur...
Den andra lilla killen tryckte gång på gång på flygvärdinnan som kom och frågade om de behövde något. Nej, inte alls svarade pappan, utan att ens be om ursäkt.. 
Själv hade jag lite otur och hamnade "såklart" i ett säte där USB-uttaget för att ladda telefonen inte funkade. Vågade knappt lyssna på ljudböckerna eller podcasterna jag laddat ner.  Fast sedan kom jag på att jag hade en power-bank med mig.
Sista timmen grät båda bröderna. Svinhögt. Fortfarande oklart varför bror ett skrek igen. Men bror två höll för öronen och grät så jag gissar att han var lite less på sin bror. Tur att det var under resan TILL USA när jag ändå skulle hålla mig vaken :-)

Gillar

Kommentarer

Therese,
Nääää fy, vilken resa, lider med dig även om jag garvar lite så här i efterhand ;-P
www.blogger.com/profile/107096415516469723