Flygresan, jet lag och mat

Ett litet livstecken från oss over there. Resan gick väldigt bra, över förväntan. Vi fick tvinga L att sova under den 8 timmar och 40 minuter långa resan över till New York. Hon var inte alls trött sa hon och var helnöjd med att kolla på film och spela spel. Men när vi väl tvingade henne tog det inte lång stund innan hon somnade.. R skötte sig också bra och sov en del.

Vi åkte med ett amerikansk bolag, Continental, och det var första gången vi flög med bebis utan att man fick ett bälte för sin lilla knodd. Det kändes jättekonstigt!

I NY höll vi nästan på att missa vår anknytning till Boston och sprang genom halva flygplatsen. Men det ordnade upp sig och återigen blev vi överraskade av Continental. Det serverades bara vatten på den flighten! Visserligen var den inte lång, men det kändes lite snålt. På långresan var maten helt ok och den här lilla femmånaders killen var väldigt intresserad av vad jag åt. Till slut fick han en pytteliten bit av min tortilla. Och en till och en till. Jag trodde först inte att han svalde, men jo då! Så hans första riktiga mat, som inte var puré, var vetetortilla :-)

Jet lagen gick det också ganska bra med. L har sovit hela natten. R har sovit sådär, men det kan inte vara lätt när man är så liten att fatta att det är natt när det tidsmässigt borde vara dag... Så jag var vaken en del med honom, men det har ändå känts ok. Och idag har vi tillbringat en del av dagen på Toys r us för att L skulle kolla ut vad hon ville köpa. Jag tror nästan att det blev lite överväldigande.

R har käkat butter squash för första gången idag och det verkade passa smaklökarna. Äppelpuré var inte lika poppis.

Nu är klockan nio på kvällen och jag är stentrött. Båda barnen är badade och mätta. R sover i min famn och jag skulle lätt kunna gå och lägga mig jag också. Det blir inte många minuter i sängen innan jag somnar ikväll...

Gillar

Kommentarer

Frida-FantastiskaMamman,
Vad skönt att resan gick bra, barn är roliga på det viset att de nästan aldrig är trötta men somnar ändå nästan på direkten..
Hoppas att ni får en toppen vistelse i staterna 😊

Kramar<3
fantastiskamamman.blogg.se
Fröken Isakson,
Vad härligt att allt har gått bra. kramar
frokenisakson.wordpress.com
Veronica,
Nice med semester och massa spännande event. Ha det så bra där borta och ta vara på all tid, det går så fort. Själv är jag tillbaka i vardagen. Jag är inte heller så imponerad av Continental. Man skulle betala extra för att få tillgång till filmskärmen ombord, hell no! Tur att vi flög med Canada air på andra hållet, tummen upp. Kram på er allihop
www.metrobloggen.se/denlillaroda
? Sanna ?,
Skönt att allt gått så bra ändå det är en lång tripp...
Hoppas ni får det underbart och att vi får se massa fina bilder
Kramisar
www.blogger.com/profile/148111227825662813
Mamma Russin,
hej gumman..
så ni är ute och svänger igen, hihi.. jag hänger ju inte med alls nu efter allt som hänt.. 😟

idag känner jag mig dock rätt ok mellan varven så jag passar på att titta in och ge dig en kram och säga tack för ditt stöd.. <3

KRAMMM
www.blogger.com/profile/166633865938851156