Flyttlass, hämtmat & påsk

Ja men hej hörrni! Har varit lite frånvarande här. I tisdags gick flyttlasset från huset där vi bott de senaste 16 åren. Där båda barnen är födda och uppvuxna. Hade egentligen bokat in så att flyttfirman skulle packa ner en del av våra saker, men när det kom till kritan så packade vi allt själva & flyttfirman lastade allt på 60 minuter. Sedan lastade de av allt samtidigt som gardinfirman kom för att sätta upp gardiner i vårt sovrum så att vi skulle kunna dra för lite på natten och samtidigt kom en leverans från en möbelaffär med vårt nya matbord. Det var lite småstressigt där ett tag & jag stod mest i hallen och dirigerade alla åt olika håll :-)

Igår och idag har vi packat upp, fixat saker som saknats, haft både elektriker, målare och rörmokare på plats och shoppat lite nytt. Ett tag kändes det som om vi inte kom vidare - det var hela tiden något som saknades: ett hyllplan till ett köksskåp, ett hyllplan till garderoben i hallen eller i sovrummet. hållare till toarullen osv. Men vi har löst en hel del och även om det saknas tex lampor lite överallt i huset, wifi är lite svajigt och det saknas både soffbord och mattor så börjar det känns ok. Både R & L har kommit i ordning riktigt bra och fått det fint på sina rum.

Ikväll lagade jag mat för första gången på flera dagar. Det har blivit mycket hämtmat de senaste dagarna :-) Lite påskigt i form av varmrökt lax, kokt potatis, sparris och romsås. Det satt finfint och vi fick energi att fortsätta med upp-packandet. Men nu ska jag faktiskt ta kväll och krypa ner i mitt nya sovrum. Blev väldigt nöjd med färgen, även om det var en chansning och blev varnad i färgaffären :-) Hoppas kunna fota och visa de närmsta dagarna!

Gillar