Födelsedag & fruktbonanza

Idag fyller J år och det firade vi med fortsatt vab för L :-) Fast idag har hon varit helt feberfri och inte haft ont i vare sig hals eller huvud.

Eftersom J går upp tidigast i familjen så är det lite svårt att få till firande på morgonen, och därför satsade vi på paket efter jobbet. Och så var vi ute och käkade på restaurang. Fast det var nästan lite cirkus över det hela. L ville inte ha något på menyn och R ville bara ha pasta. Inget mer än pasta och ketchup. Fast sedan ville han ha pommes också. Och gärna bakad potatis. Ingen av dem ville ha kött. Men jag tror ändå att alla blev mätta.


Mätta blev L och jag också innan lunch. Passade på att leta fram vår gamla juicecentrifug och testade om den fortfarande funkade. Det gjorde den. Om jag minns rätt är den inte använd speciellt många gånger.. 
Vi gick lite bananas och testade en massa olika frukter, det slutade med ett stooort glas juice efter att vi blandat ihop den goda juicen med den mindre goda och sedan fyllt på med lite till :-) Vi orkade inte dricka upp allt, vilket inte var så konstigt med tanke på hur mycket frukt det var i! Men gott! Ska nog låta meckapären stå framme ett tag :-)

Gillar