Fönster, tunnlar, smurfar och teckningar

Idag har jag städat hemma och gett mig på att putsa lite fönster när det äntligen var uppehåll. Tyvärr gick det helt åt skogen eftersom det bara blev en massa ränder och det såg förskräckligt ut när solen sken.. Inte för att jag hoppas på regn och mulet men... när jag hade putsat ett fönster 3 gånger på utsidan och insidan och J gav sig på det en gång till så blev jag matt. Jag är väldigt nära att ringa en fönsterputsare men jag vill ju så klart ha det gjort den här veckan så att jag kan adventspynta nästa helg..

Eftermiddag tillbringade vi på en stor lekplats tillsammans med lite vänner. Det är en sån där stor "modern" lekplats med mycket att klättra på och med rutschkanor i tunnlar. L var lite rädd från början och ville inte riktigt åka rutschkanorna själv, men till slut gjorde hon inget annat :-) Det var smaskigt med varm choklad och härligt att stå där i solen, fast det blev snabbt kallt. Som tur var hade vi inte långt hem till svärföräldrarna där vi skulle äta lite middag. Och skönt att svärmor blev nöjd med L:s önskelista ;-)
På tal om presenter och sånt så plockade jag idag fram mitt gamla smurfhus och ett helt gäng smurfar. L har lekt långa stunder med det vilket bådar gott eftersom jag shoppat 3 nya smurfar till adventskalendern :-D

Ikväll är det Robinson och den femte filmen om Johan Falk. Den sjätte fanns inte där jag hyrde så imorgon får det kanske bli jakt någon annanstans :-) Just nu roar L oss med att sjunga "Lucky, lucky, lucky", som hon plötsligt kom på att hon sjöng i Singstar för en vecka sedan. Jag FATTAR INTE hur hon kommer ihåg vissa saker!!! Och på tal om att bli överraskad. Varje dag den senaste tiden har L haft teckningar med sig hem från dagis. Teckningar i typ blyerts, en massa sträck och ev någon cirkel osv. Inget som känts så där jättelockande att hänga upp på väggen om man säger så. Igår började hon plötsligt rita gubbar som om hon inte gjort annat!! Bara så där! Hello liksom, varför har du inte gjort det innan om du nu kan?!?

Gillar

Kommentarer

Mamma Russin,
hej hopp..
åhhh har du kvar dina gamla smurfar.. ?? underbart..
tyvärr har jag inte kvar en enda smurf då jag gav allt till min syster när jag tröttnat på dom som liten.. och nu finns inte ens askan kvar av det..:(

och de nya moderna smurfarna är inte lika fina tycker jag..:)

kramkram
enburkrussin.se
CharmKatti,
Hej!
Du har verkligen snöat in på Johan Falk du:-)
Smurfer är kul, våra barn leker med massor av smurfar. Nya och våra gamla.

Kram, måste höras snart. men det är fullt upp som du kankse har förstått.

Kram
Katti
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Frida,
Tänk vad de kan de små iaf NÄR de vill hihi...
Vad duktig du är som har tvättat dina fönster, jag skulle verkligen behöva det....
Hoppas att du får en fin start på veckan!!
Kram Kram<3
fantastiskamamman.blogg.se