För ett år sedan & lite till

För ett år sedan snöade det visst :-) Det har det inte gjort idag, dock har det regnat nästan hela dagen. Riktigt otrevligt faktiskt. Vissa dagar är det inte lika mysigt att ha hund :-)

För ett år sedan åt jag visst en semla när ena kollegan bjöd på hemmagjorda godbitar på jobbet. Det har jag inte gjort idag, har inte fikat alls faktiskt om man inte räknar chailatten så jag drack under förmiddagen :-) Här blev det lunch på språng och fläskfilégryta till middag. Ingen fotovänlig middag alltså, haha!

För ett år sedan var jag visst småstressad över presenter som inte kommit inför dotterns 15-årsdag. På lördag fyller hon 16 och även i år väntar jag på paket som inte kommit ännu - men i år är jag iaf inte stressad. Det löser sig ändå tänker jag.

För fyra år sedan var vi visst på väg till Mayrhofen & övernattade på ett ställe fullt av furumöbler :-) Det var ingen bra sportlovsvecka för L så både hade problem med magen och blev påkörd i backen, så att hon skadade benet & fick kryckor. Håller tummarna att detta kommande sportlovet blir bättre :-D

Å vad jag älskar att kunna blicka tillbaka i bloggen! För fy bubblan vad jag glömmer fort :-) Den här minnesbanken är en av anledningarna till att jag inte vill sluta blogga. Även om onsdagen 16 feb 2022 inte innehållit så mycket intressant, ha ha!

Gillar