Förberedelser


Förberedelser pågår ikväll, av både det ena och andra slaget. Det provbakas kakor inför helgens kakkalas, men jag blir inte nöjd... Grr!! Någon som är nöjd är dock L som fått äta kakor flera gånger denna veckan efter mina kakförsök. Jag vet fortfarande inte riktigt vad det kommer att bli och jag har inte många timmar kvar att bestämma mig... 

Andra förberedelser pågår inför morgondagens 90-talsfest.... Och ikväll kunde jag inte låta bli, utan tjuvlyssnade lite på Potatishäxans 90-talsplaylist. Man måste ju ladda lite inför morgondagen!

Och nu ska en tredje variant av förberedelser fixas. För nu ska jag plocka fram kläder till barnen så att jag slipper göra det imorgon. Det är mycket nog på mornarna och imorgon ska barnen ha fredagsmys hos mormor och morfar efter skola & dagis.

Ok, en sak i taget nu så att jag kan krypa ner i sängen innan klockan blir allt för mycket.

Gillar

Kommentarer

Evelina Hellström,
Synd att kakkalaset krockade med Lucas Lopp, annars hade jag oxå kommit och mumsat kakor!
Hoppas du får kul på festen oxå!!
kram
www.evsi.se
Therese,
Åhhhh det där kakkalaset ahde jag velat delta i, tänk så skoj att få träffa både dig å Cecce 😊 Det hade varit nått det! Hoppas nu att du får till det, men ajg är övertygad om att din kaka blir toppen! Här blir det ALDRIG mer snigel kan jag lova, å längtar redan nu till den älgfilé vi ska äta i kväll, ofarligt och gott ;-D Massa kramar till dig <3 Ha nu en toppen helg!
www.blogger.com/profile/107096415516469723