Förberedelser, brandvarnare & kollegor

Idag & imorgon ramlar våra fina kollegor med familjer in för en helg på Solsidan spa & resort :-)
Grabbarna som jobbat extra mycket när J tillbringat tid på bygget. De där killarna som roddar allt på jobbet när vi inte är där. Tyvärr ska det visst regna hela helgen, men jag hoppas att vi kan få en härlig helg ihop ändå.

Idag har det annars varit en sån där fixardag. Lite här och lite där ni vet. Sådana dagar som vi också behöver ibland. Det blev restbuffé till lunch och middagen tills ikväll är i stort sett färdig. Kladdkaka med och utan socker och gluten står i kylen och brandvarnarna är testade. Check på den, de funkar! Ena springformen läckte fett i ugnen så det blev lite rökigt när jag öppnade luckan :-)

Popcornmaskinen står redo och bubblet är på kylning. Ska bara hämta in lite tvätt som hängt ute också, så ska jag nog ta helg sedan :-)

Hoppas att ni har en fin fredag! Och tack för att ni kikar in här!

Gillar

Kommentarer

Marie,
Då hoppas vi på att ni får en toppenhelg med era gäster. Vädret är ju lite sisådär, men det är sällskpaet int vädret som är det viktigare
sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Japp, tur är väl det, att det var ett trevligt sällskap - för vädret var väldigt höstigt!
nouw.com/popprinsessan
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh ha verkligen en jättehärlig helg nu tillsammans allihop, så himla roligt! 😃 hör verkligen att du förberett väldigt bra! Kram ❤️
nouw.com/emmaengstrom
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det blev en skön helg, dock riktigt trist väder. Kram till dig och tack för dina alltid så trevliga kommentarer!
nouw.com/popprinsessan