Förberedelser för födelsedag

För tio år sedan hade vi huset fullt av vänner. Mellon hade just dragit igång när värkarna gjorde detsamma. Jag hade jobbat sista arbetsdagen dagen innan och skulle just börja förbereda mig för min förstföddas ankomst. Det hann jag inte. Istället fick jag ligga i soffan och berätta för J vad han skulle packa i bb-väskan :-)

Tio år sedan. Helt otroligt. Jag har fått vara mamma i tio år! Jag kan inte påstå att det varit lätt alla gånger. Det har varit astma, kräk & magont. Det har varit trots & attityd. Men det också varit oändlig kärlek! Kramar, pussar, gåshud och glädjetårar.


Och nu ligger hon här, bredvid sin bror, i min säng (eftersom pappa J är på jobbresa). Hon verkar ha liite svårt att sova, trots att klockan är mycket. Vet inte om det är födelsedagen eller morgondagens multiplikationstest i skolan som gör det svårt att sova. Kanske en kombo.

Jag har förberett köksbordet med rosor & Nutella. Våffeljärnet står framme. Hallon & jordgubbar finns i kylen. Paketen ligger i trappan och kameran står på laddning. Nu satsar vi på en bra födelsedag. En dag då vår dotter blir tio år. En dag då jag varit mamma i tio år. Wow!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Hoppas det blir ett riktigt toppen firande och att ni får en härlig helg tillsammans - här blir det hotellövernattning, lekland och shopping som ungarna fått i gemensam fördelsedagspresent 😊 KRAMAR
www.blogger.com/profile/107096415516469723
AngelicasVärld,
Ja visst är det härligt men krävande att vara mamma...men kärleken man får vinner ju över allt annat alla gånger!

Grattis till att ha varit mamma i 10 år och grattis till finaste tjejen!! Hoppas ni får en UNDERBAR dag!
angelicasvarld.com