Fördelar och vinflaskor

Fördelen med att få gäster när hemmet ser ut som ett katastroffält är att jag röjer som sjutton för att inte skämmas allt för mycket :-) Och eftersom det inte blev någon båttur igår så hann jag med en del innan familjen L anlände. Det är så skönt med vänner som man inte känner att man måste bjuda på så avancerade saker varje gång! Igår körde vi tacogratäng, vilket passade alla åldrar. Sedan blev det två godingar i repris.
Min vän och jag försökte också skriva ihop ett gemensamt tal till vår gemensamma gamla vän som gifter sig imorgon. Det krävdes två flaskor vin och jag vet fortfarande inte riktigt hur sjutton vi ska få ihop det.. Men å andra sidan har vi 5 timmar i bilen tillsammans imorgon så vi hinner ju öva några gånger...
Så ja, imorgon är det dags för bröllop. Trots att jag inte kommer att känna så där jättemånga så ska det bli kul. Och det ska bli skönt att göra något tillsammans med maken. Bo på hotell ihop och så där. Dansa. Umgås. L och doggen D är lämnade hos svärmor ikväll, så det är jättetomt här hemma. Maken skruvar garderober och jag har just bänkat mig framför tv:n. Det blir nog ganska tidig sänggång ikväll. Tror att det där vinet från igår satte sig lite på mina trötthetsnerver.. eller nåt. ;-)
Kan knappt fatta att det är 1,5 år sedan vi blev Herr och Fru!

Gillar

Kommentarer