Fördomar. Bloggbussen & Polen

På sportlovet var jag såå sugen på att ta med mig barnen och åka till Polen. De har aldrig varit där och jag har bara varit där en gång. Nu blev ju både L och jag sjuka på sportlovet så det var väl tur att vi inte åkte till Polen. Det hade blivit lite svårare att ta sig hem därifrån :-)

Men jag skulle gärna ta med mig barnen, ja mannen också :-) och åka till Polen en annan gång. Tidigare har mina åsikter om Polen varit ganska inskränkta och omoderna. Jag hade inga som helst förväntningar när vi åkte dit med Stena Line förra året.

I Sopot tillsammans med ett härligt bloggäng förra året
För mig har Polen varit ett ganska fattigt land, ganska grått och trist och jag har väl mest tänkt på byggarbetare, snickare och bärplockare. Och kanske lite blonderade polskor också.

Under besöket förra året fick jag uppleva ett mycket vackert Polen, den polska rivieran med en lång härlig strand, en underbar strandpromenad och härliga restauranger och spahotell. Och shopping! Skulle kunna åka tillbaka endast för att köpa skor!!

Med denna positiva upplevelse i bagaget kan jag inte låta bli att vara med och tävla i årets Bloggbussentävling tillsammans med L! Jag vill att mina barn ska växa upp med en annan bild av Polen är vad jag gjorde.


Skulle vara kul att läsa vad har du för tankar och eventuella fördomar om Polen? Berätta gärna!
Här kan du läsa lite mer om Polen och fler fördomar.

Nu håller jag tummarna att jag ska få uppleva Polen tillsammans med L!


Har du aldrig varit i Polen? Med bokningskoden BLOGGPOLEN får du 25% rabatt på resa till Polen med Stena Line. Boka på Prova på Polen.

Erbjudande: 25% rabatt på Prova på Polen, t/r Karlskrona - Gdynia inkl del i hytt. Stanna upp till 3 nätter iland. Uppge erbjudandekod BLOGGPOLEN för att erhålla rabatten. Rabatten avser inte miljötillägg. Boka i perioden 24/4-30/06  och res i perioderna 24/4-30/06  samt 1/9-6/12.

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Jessica Söderlund,
Rackarns! Jag skulle ju med! Glömde! Håller tummarna för dig istället! 😊
www.blogger.com/profile/046684388609428544
Aktiva Dagar,
Intressant! Jag var med på Bloggbussen förra året och ser fram emot rapporter från årets gäng! Intressant resmål!
www.blogger.com/profile/083601635485366605