Före och efter i skämsrummet

Har länge tänkt ta tag i ångestrummet här hemma. Ni vet, det där rummet där man lägger saker "så länge". Det där rummet som skulle vara för pyssel, keyboard och jobb. Det där rummet som nu var fullt med leksaker och skräp. Överallt. Rummet som jag typ låser när vi får besök och alltid stänger dörren till.

När Fnulan utmanade var jag inte sen att haka på och började sortera. Det kändes gryyymt bra, och jag blev bättre och bättre på att rensa bort. Nu med facit i hand undrar jag hur jag ens kunnat spara så mycket skräp. Av allt det där som lagts där "så länge" så var 95% sådant som åkte i soppåsen. Soppåsarna. Visserligen kommer jag förmodligen inte sitta där och pyssla på ett tag, men jag skulle iaf  k u n n a  om jag vill! Och det är en skön känsla att titta in i rummet och se hur "tomt" det är. Skön känsla att inte behöva ha stängd dörr - även om det finns en hel del kvar i rummet att ta tag i!

I torsdags tog jag tag i R:s garderober. Igår rensade jag vid min säng och konstaterade att jag har nästan 40 olästa böcker och sjukt många olästa tidningar(!!!). Idag var det pysselbordet och lite annat i skämsrummet. Imorgon måste jag åka till soptippen.. ;-) Härlig känsla!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Åh vad duktig du är! Visst är det skönt att få rensa ut lite? Vi har ett fd pannrum som ser ut som kriget som måste rensas nu eftersom vi måste få in ett bord där.... KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886