Första adventJag tycker minsann att julstämningen börjar lägga sig över Lejonkulan! Lite stämningsfulla julstjärnor som hänger i fönstren, ett par ljustakar som sprider ett milt sken, röda och vita julstjärnor är en kontrast till mina tidigare trista orkideer utan blommor, hyacinter som snart kommer att sprida väldoft, julstrumpor på barnens dörrar och en i köket, röda ljuslyktor och så adventsljusstaken med röda ljus och polkagrisar.Och idag har det slagits ett rekord i det här hemmet! Vi har redan köpt julgran! Nu står den stadigt och väntar ute i cykelförrådet på att få komma in i värmen, för det dröjer ett tag till! Men det är ju förmodligen samma granar som säljs nu som om tre veckor - då vi vanligtvis köper gran i sista sekund - så vi passade på!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej hjärtat! Vilken fin advenstsljusstake du har! Jag hade också polkagrisar förra året men det var hela tiden ngn som gick och snodde därifrån 😉 Hoppas du får en fin måndag. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Therese,
Åhhh så härligt adventsstaken blev med röda ljus och polkagrisar! GILLAS. OCh din/er helg låter som en riktigt lyckad adventshelg. Här har kylan slagit till, upp mot minus tjugo, så det är skönt att sitta inne och kura i värmen. KRAMAR
www.blogger.com/profile/107096415516469723