Första luckorna öppnade

Efter att jag någon månad sedan sprang på en Lego Friends adventskalender, som skulle kunna passa L, så har jag letat efter en som skulle kunna passa lillebror (1 år och 9 månader) för att ett år slippa göra en himla massa småpaket kvällen innan 1 december.

Tyvärr har alla kalendrar jag hittat riktat sig till äldre barn och innehållit pyttegrejor som jag inte riktigt känt passat R. Jag hade i princip gett upp när jag gjorde ett sista försök med en runda på nätet. Hittade plötsligt en Ecoiffier hos Jollyroom. Hade aldrig hört talas om det franska märket, men eftersom den riktade sig till barn från 18 månader så klickades den hem.

Fick en smsavisering i torsdags att jag hade ett paket att hämta ut. I Svalöv!Vilket inte är Helsingborg.. Men paketen skickades om igen och idag kunde jag hämta ut den på vanliga utlämningsstället :-) Det visade sig dock vara lite pyssel innan R fick öppna första luckan! Ha ha, budget! Alla småpryttlarna låg lösa och man fick själv sätta ihop kartongbitar som skulle bli avdelare, för att sedan lägga i småpryttlarna, ha ha!


Men, det var iaf inga pyttepyttegrejor utan det kommer nog att passa R jättebra! Och jag är inte säker på att R egentligen fattade vad som hände när han fick öppna den där luckan, och frågan är hur sur han kommer att bli på juldagen när kalendern är slut...

L blev jättenöjd med sin Lego-kalender, och sin Haribo-kalender :-) Hon gillade också dagens avsnitt av julkalendern och i år hoppas jag att vi får till att lyssna på radiovarianten också. Förra året lyssnade vi bara halvvägs. Det kanske får bli en ny decembertradition att kvällsmyslyssna när R somnat :-)

Gillar

Kommentarer

Niehoff,
Ja, det var spännande att öppna första luckan idag 😊

Fota julkort är inte det lättaste, puh!
;-)

Kram!!!
www.blogger.com/profile/102069744724896415
Maria,
Saga hann knappt och vakna innan hon flög på julkalendern 😊
Hoppas att ni har haft en mysig första advent.

kram kram
sagafia.se
Therese,
Här hittade jag inget alternativ till Bogge, så det fick bli fyra adventpaket, men nästa år har jag LOVAT luran en egen legokalender... nu löste hon det geno matt göra en kalender själv, uppfiningsrikedomen är det inget fel på 😃 Kramis
www.blogger.com/profile/107096415516469723