Första skoldagen

Jag som egentligen haft så mycket att skriva om den sista tiden har verkligen inte hunnit med! Det är fasen tufft att ha semester :-)

"Nackdelen" med att stanna i stugan så länge vi bara kunde var att det blev lite lagom stressigt när vi kom hem och hade en del fix inför helgens barndop där vännerna från USA skulle döpa de finaste twinsen. Att det var skolstart idag blev liksom ytterligare bara grädde på moset. Om man nu kan uttrycka sig så i detta sammanhanget... Tvingade L att shoppa det nödvändigaste igår, men allt hann vi inte med... Och idag var det sedan dags. Dags för båda barnen att börja en sprillans ny skola.

Det var lite fjärilar i magarna igår så de hade båda svårt att somna. Och jag gissar att det var ganska pirrigt att stå där på skolgården bland alla nya kompisar och se sina nya lärare springa ut till "The final countdown" med sifferballonger i händerna.


Det var en mycket förväntansfull kille som gick in genom skolans dörrar till sin nya förskoleklass. Och en mycket glad kille som jag sedan hämtade några timmar senare. Wow! Tänk att båda våra barn går i skolan?!? Hur sjutton gick det till???

Gillar

Kommentarer