Första snön!

Idag var det vitt utanför när jag rullade upp rullgardinerna! Barnen blev glada, jag... not so much. Nej, det här med snö är inte riktigt min cup of tea. Jag kände mig inte alls förberedd. Inte garderoben heller. Fast som tur är hade jag varit förutseende när det gäller R - som är i mest behov av ordentliga ytterkläder och skor. Han var snabb med att hämta skidbyxorna medan jag tog fram överdragsbyxor som jag gissade skulle räcka. Och ja, vid lunch var i princip allt det vita borta...  R är också den enda i familjen som hade fått nya vinterkängor, så de åkte förstås också på idag. Hade lite tur, för de L hade förra vintern passade. Puh.. Annars har hon levt i jympadojjor fram tills nu och det kändes inte helt hundra idag.


"Fördelen" med att vakna upp till ett vintrigt landskap var möjligen att julpyntarsuget ökade :-) Vill köpa kuddar och kanske en ny julduk till det stora matbordet. Blev sugen på att plocka ned julsakerna från vinden för att inspektera vad jag har, men det är lite meckigt. Och det går absolut inte när J inte är hemma. Jag har aldrig ens varit uppe på vår vind, ha ha! Eller vind och vind, det är ett utrymme där det får plats lite lådor. Jag är alltid lika rädd att det ska tassa ner någon inkräktare när vi fäller ner stegen från taket... urk...

Gillar

Kommentarer

Fröken M,
Vi har ingen husleverantör eftersom vi bygger lösvirkeshus 😊
Ett förmodligen betydligt större projekt än att välja en färdig variant eftersom man får vara med och peta i varenda detalj, men samtidigt väldigt kul eftersom vi fått bestämma helt själva hur huset ska se ut.
Och det finns inget annat hus som är identiskt likadant som vårt.
www.frokenmela.se