Fortsätter beta av listan


Härliga decembermorgon! Natten har dock inte varit lika härlig... Fick vansinnigt ont i min axel igår när jag skulle lägga mig. Förmodligen pga att jag suttit i flera timmar med fotobok och julkort vid datorn... Det har hänt två gånger tidigare, det är precis som om något kommer i kläm och det gör liksom ont att andas. L hade somnat i vår säng och J började snabbt snarka och efter ett avsnitt Hells kitchen och ett avsnitt Gossip girl la jag mig i L:s säng. 3 timmar senare vaknade R och ville ha välling. Och han ville inte somna om.. Det tog en timme sedan slumrade vi iaf lite till. Uh! Tur att vi har kunnat ta en lugn förmiddag efter det.

Ikväll blir det middag med vänner och innan dess ska jag försöka beta av ett par grejor till på julklappslistan. Har några hemliga klappar att köpa till julklappsleken. Är det bara jag som får prestationsångest med sånt och vill att allt ska vara så himla perfekt?!?

 Börjar faktiskt bli sugen på att ta in granen också! Jag som alltid velat ta in den dagen innan julafton innan, för det är jag uppvuxen med. Men eftersom jag oftast vill ha bort julsakerna ganska snabbt efter jul så kan det vara lite mysigt att få in granen lite tidigare. Imorgon kanske :-)

Gillar