Förvirrad, kalender & matplanering

Så var den här semestern slut. Sommarlovet slut. Eller ja, jag fick idag, av en slump, reda på att det ju är planeringsdag på förskolan imorgon - vilket jag totalt glömt att notera. Jag, som skriver upp ALLT i min kalender, har missat denna lilla detaljen.. Det hade ju varit snyggt att komma in på förskolan imorgon och inse att det bara var personalen där!! Det är verkligen hög tid att få ordning på det här torpet nu!

Småbläddrade lite i kalendrar idag när jag var och shoppade med L. L som ogillar att shoppa ville idag shoppa. Eller titta på lite pennor & suddin och så. Fast jag fick henne att köpa ett par skor (eftersom fötterna typ sticker ut över kanten på de sandalerna hon gått i hela sommaren!), en armlös skjorta (eftersom hon envisas med att hon inte vill ha t-shirts, utan bara linnen och jag inte tycker att det är passande med linnen i alla lägen), en kofta, en ny bok och EN (!!!) penna. Ha ha, hon är rolig min L! Kan stå och titta på saker i långa stunder, men ska absolut inte köpa (eller få). Och nej, jag köpte ingen kalender. Tycker inte att det finns någon "snygg".


Eftermiddagen har spenderats åt matshopping inför veckan. Matplaneringen är gjord och till viss del förberedd. L:s kläder är strukna inför morgondagen och blanketter till skolan ifyllda. Jag känner mig redo! Och R är redo att följa med mamma på jobbet :-)

Gillar

Kommentarer