Förvirrad och försvunnen

Imorse när jag skulle kliva upp blev jag lite förvirrad. Det var så otroligt mörkt ute att jag började undra vad klockan var. Visste att jag varit vaken vid 6, att R fått välling då och att maken steg upp. Sedan förskte jag somna om med R och det lyckades precis innan klockan ringde kvart i sju. Snoozade till sju och blev då helt förvirrad av mörkret.


Ännu mer förvirrad blev jag sedan när det var dags att skjutsa syrran till dagis - för då hittade jag inte R:s overall! Låter ju märkligt men det finns en förklaring. I söndags när vi var i Skäralid hade R overallen på sig. Vi var och åt smörgåsbord med mina föräldrar och då hade han overallen på sig in på gästgiveriet. Eftersom vi sedan skulle åka vidare till vänner så tog jag bara på honom jacka när vi gick ut från stället. Och nu är den stora frågan om overallen blev kvar där. Jag har så klart ringt dig och de säger att det inte finns någon overall där. Men mamma som bor i närheten ska gå dit och kolla också. För var sjutton kan annars overallen finnas?
Jag har letat i bilen och kollat i skötväskan. Jag har ringt till vännerna och kollat runt här hemma. OM overallen nu inte finns kvar på gästgiveriet så måste någon ha tagit den. Och det är väl maximal otur?!?

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Åh nej! Jag hoppas verkligen att overallen dyker upp igen! KRAM!
Helen.HUSnrNIO,
Nej så trist!
Jag blir skogstokig när jag inte hittar ngt. Så trött på på mig själv i de lägena...

Hoppas ni hittar den!!
Ha en trevlig kväll.
Helen.HUSnrNIO
husnrnio.se
Linda,
Å nej, hoppas verkligen du hittar den, att tappa bort en o annan strumpa e ju en sak men en overall, nä det är inte roligt.
Kram
www.blogger.com/profile/079289332336865000
Mamma Russin,
hej hopp..

men hoppas ni hittar overallen, tråkigt annars..

Hur går det för dig? har du hoppat på lchf ? det är verkligen toppen och man får ju äta sig mätt och kan lyxa till det lite med goda såser osv.. 😊 och man går ju ner i vikt med, haha..

jag har en del recept under min kategori lchf/gi.. 😊 annars är ju 56kilo.se helt super bra.. 😊

kramkram
www.blogger.com/profile/166633865938851156