Förvirrning, troll och borden

Vaknade och blev lite förvirrad. VISSTE ju egentligen det där med att ställa tillbaka klockan (ställa tillbaka utemöblerna, ställa tillbaka klockan), men på något sätt glömde jag det när jag la mig igår. Vaknade och insåg att vi hade haft sovmorgon till 9.30, vilket var skönt eftersom jag varit vaken en del på natten. Natten innan hostade L jättemycket och denna natten vaknade hon och liksom skrek, fast hon verkade inte vaken. Jag frågade henne om hon hade ont någonstans, om hon var snorig, om hon ville ha vatten osv men fick absolut inget svar, bara liksom skrik och vridningar i sängen. Så, 9.30 kändes skönt. Gick upp och satte på tv:n till L och såg att klockan var 8.30.. tänkte "oj vad jag måste ha sett fel på klockan" och "då kunde vi ju ha legat kvar lite till" :-) Då ramlade poletten ner!

Eftersom L var lite snorig på förmiddagen så bestämde vi oss för att strunta i dansen idag. Vi körde istället och köpte lite tyg för att jag ska försöka ge mig på att skapa en trolldräkt till L tills på torsdag. Hmm, det brukar ju inte gå så bra när jag ska sy.. utan andra brukar få ställa upp så vi får väl se hur det går denna gången..

Bilden är lånad från lekmer.se

J har nu äntligen kommit hem från Kina och L har fått en hel drös med Hello Kitty-presenter. Nu tror jag att båda två har somnat och jag ska snart göra dem sällskap. Jag ska bara måla mina naglar och kolla lite på tv. Borde väl eg lägga ut de förbannade annonserna på Tradera men.. jag orkar bara inte... Det finns så jäkla mycket jag borde göra istället för att se på tv, men....

Gillar

Kommentarer