Fotboll, popcorn & harmoni

Så kan vi snart bocka av den här helgen också. Känner mig trött, typ både i kropp & knopp, och det ska bli skönt att snart krypa ner. Gillar vårt nya sovrum - det känns harmoniskt på något vis. Jag sover faktiskt ganska bra också, det är tyst trots att båtarna går förbi utanför fönstret dygnet runt.

Idag var det fotbollsmatch för R. En kvart in i matchen var det en av killarna i R:s lag som skadade sig. Om man ska försöka se något positivt i det hela så var det ingen annan inblandad, inget gruff eller någon tackling, utan han landade fel med foten efter ett skott och vred knäet något fruktansvärt. Han bara sjönk i hop och skrek av smärta och alla insåg nog ganska direkt att det var lite allvarligt. Så pass allvarligt att den stackars killen blev hämtad med ambulans. Jag känner honom inte, han är relativt ny i laget och jag har bara sett honom under ett par matcher. Men jag blev så otroligt illa berörd. Fick kämpa lite mot tårarna, och ville absolut inte försöka sätta mig in i hans stackars mammas sits. Att se sitt barn ha så ont.... 💔 Håller tummarna att det var mindre allvarligt och att han slipper operation - men det såg inte bra ut...

Jag tycker att vi har haft en skön helg. Vi har ätit ute, R har haft en kompis som sovit över, L har varit ute med kompisar, R har haft match, J har slipat och tvättat utemöbler och jag har planterat popcorn, haha! Jo, lite mer har jag faktiskt hunnit med, men jag HAR faktiskt provat på trenden att plantera popcornkärnor också. Ska bli spännande att se om det blir något grönt som växer upp om några veckor.

För en gångs skull känner jag mig lite förberedd när det gäller mat de närmsta dagarna. Vi har grillat både fredag och idag så det finns grillrester till imorgon när det är lite tight om tid med träningar. Och så slängde jag ihop några köttfärsspett som J passade på att grilla så vi har middag på tisdag också :-) Det finns ett gäng chiapuddingar förberedda i kylen och ikväll har jag bakat en kavring utan vetemjöl. Det känns som om det kan bli en bra vecka!

Gillar