Foton, julklappar och köttbullar

Nu är den värsta stressen över. Alla klappar är inslagna och har etiketter på sig. Hoppas jag.. så att det inte ligger någon gömd i en garderob någonstans... Jag klarade tom av ett besök på det stora köpcentrat idag, men jag måste säga att det inte var någon höjdare, så jag uträttade bara precis det som jag behövde. Har som en liten tradition att ge våra föräldrar ett fotoalbum från dottern som beskriver hennes år som gått. Eftersom scrapbooking är min hobby så försöker jag smycka bilderna lite så det tar ju lite tid. Varje år säger jag att jag ju kan börja innan sommaren med de här albumen, eftersom de är i kronologisk ordning kan jag ju göra dem efter hand liksom. Men icke, varje år sitter jag här på lilljul och pysslar.. och i år hade jag inte ens framkallat decemberbilderna förrän i dag..

Köttbullarna klarade jag av igår, Janssonsen är gjord idag, och nu ikväll är skinkan griljerad. Tror att jag har läget under kontroll.

Funderar lite på hur vi ska lägga upp det här med julklapparna imorgon. J och jag kommer att ge varandra våra på morgonen. Tomten har ju så klart kommit under natten och lagt julklappar under granen.. L ska också få några på morgonen, men huvuddelen av klapparna till L kommer tomten med senare under dagen. Frågan är då vilka klappar som ska ligga under granen? Snacka om ilandsproblem igen... Hennes högsta önskan är en sparkcykel, och hon kommer säkerligen bli riktigt besviken på morgonen för att hon inte får någon "parkcykel". Men å andra sidan får vi väl säga att tomten ska komma till mormor och morfar lite senare. Ja, det är sådana tankar som rör sig i mitt huvud just nu :-)

Undrar vad tomten har med sig till mig imorgon? ;-)

Gillar

Kommentarer

Lallis - liv och leverne,
En Härlig Jul önskar jag dig också!
Kram Lallis
www.blogger.com/profile/005740051043333292
Jeanette,
Ja visst är det bra med I-landsproblem.
Det låter underbart att du är klar - det är vi också nu för en liten liten stund sen - hua.
Våra barn får ett paket var i morgon i jultrumpan, sen får dom resten när tomten kommer...
Vad kul att du scrappar, själv har jag funderat på det länge men inte börjat. Kram kram
www.blogger.com/profile/130296350753625185