Framme i Vegas!

Så var vi då äntligen framme! Det är inte på alla flygplatser man kan sätta sig vid en slotmachine direkt när man kliver av planet!


Resan gick bra. Vi kunde uppgradera till businessklass mellan Köpenhamn & NY och fick en massa att äta och dricka och kunde sitta/ligga bekvämt och se på film. Lyxkänsla.

I NY blev det otroligt stressigt eftersom det var en enorm kö till immigration-kontrollen. Vi lyckades dock svara korrekt på alla frågor och blev insläppta även denna gången ;-) Sedan var det bara att springa och hämta bagage, springa och lämna bagage på nytt, köa för ny säkerhetskontroll och bli scannad och springa på planet till Vegas.

Vi bor på ett stoooort fint hotell och vi tog bara en snabbdusch och gav oss ut på strippen för att träffa upp vännen F med sina föräldrar som också är här just nu. Efter en supergod köttbit mitt emot Bellagio där vi kunde sitta och se vattenshowen gick vi in på Hotel Paris Casino för att spela lite. Det känns overkligt! Jag spelade bara roulette igår och det var kul! Gick plus 16 dollar så det känns bra :-)

Vi har inte sovit speciellt bra med vi är ju också 9 timmar efter svensk tid och det blir lite kaiko. Idag var det tidig uppstigning för nu är det dags för äventyr! Först ska vi bara lokalisera lite frukost. Have a nice day!

Gillar

Kommentarer

Ewa (mamma till 6 döttrar),
Gud så mysigt 😊
tjejmorsan.blogg.se
Fröken L,
hej gums..
men det låter ju toppen !!! hur länge ska ni vara borta ? haha ja se till nu att du spelar bra så pluset ökar.. 😉 kraaam
liteomalltihop.blogg.se
Amanda,
Skönt att resan gått bra! Nu börjar äventyret. 😉
creyla.blogg.se
Carolina,
Åhh, vad roligt det låter! KRAM
carolina1979.se
Annah,
Åh så härligt! Var tretton år sedan jag var där =)
elsklingen.se
Maria,
Åh så roligt!!

KRAM
sagafia.se