Från fluffig till fin!

Idag var det dags för vår femmånaders pälsboll att bli av med lite av sitt fluff! Och jag kan knappt tro att det är samma hund! Om jag hade vägt henne före och efter hade det säkert skiljt ett helt kilo - minst!

Ha ha, man såg ju knappt hennes ögon :-) Och hon såg ut som en rund boll!


Nu ser hon ut så här! 
Vår busiga lilla hund som är så självständig/trygg! Hon verkar inte ha något behov av att ligga just i det rummet någon av oss andra befinner oss i, utan man kan hitta henne lite var stans i huset. Gärna på golvet där det är lite svalt. Inte i någon hundbädd iaf...
Hon är superduktig att ha med på jobbet. Sover mest hela tiden. Tar ett varv emellanåt för att visa upp någon leksak för grabbarna. Vill helst av allt sitta i entrén och kolla på "storbilds-tv" dvs genom glasdörrarna ut på fåglarna på gräsmattan eller på förbipasserande. 
Nu ska jag släppa ut den lilla fluffisen en sista runda innan det är dags att krypa till kojs. Eller lägga sig på mattan på L:s rum för hennes del :-)

Gillar

Kommentarer

Tina,
Så fin hon är! Härligt att det går så bra! Saknar både hund och katt men katt går inte att ha när man bor i lägenhet och tyvärr finns ingen möjlighet för någon utav av oss att ha med sig en hund på jobbet så det får tyvärr vara just nu. KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886