Från långhårig till korthårig

Idag var övriga familjen hos frisören. Jag minns inte när vi var där senast, vi har dragit oss för att gå dit. Men de korthåriga grabbarna, dvs maken och sonen, såg rent ut sagt för jäkliga ut nu.... Det var lite för långt lite överallt. Bokade in dagens första tid hos vår frisör som jobbar på en liten salong där de bara är två frisörer. Då blev dottern lite putt, eftersom hon också ville klippa sig. Och det behövdes faktiskt... Och schysst som frisören är klämde hon in L vid samma tid som grabbarna skulle dit.

L har alltid haft långt hår och senast hon klippte sig klippte hon av riktigt mycket. Så att det var en bit nedanför axlarna. Nu hade det växt ut en hel del igen och hon ville klippa det kortare.

Och det gjorde hon!!! Så himla häftigt!! Det blev verkligen en helt annan tjej ♡ Det ser till och med ut som om hon har färgat håret, för det kom fram en helt annan lyster.

Hon blev väldigt nöjd själv och det är ju det absolut viktigaste! Det hade ju varit trist om hon inte blev nöjd. Då hade det ju inte hjälpt att vi andra tycker att hon är jättefin. Fina, fina L!

Gillar