Från söndag till måndag


Efter en så knasig söndag är det klart att måndagen också skulle börja lite kaosaktigt.. Var själv monstertrött när klockan ringde och kunde knappt komma ur sängen. Barnen var ganska duktiga när jag väckte dem och de kom i kläder utan bråk.

Sedan blev det dock bråk när R vägrade äta sin rostade formfranska med kanter... Och jag tyckte inte att det var några kanter på den... Men jag fick ge upp. Efter att ha kastat hans sönderpillade macka, så att R fick ett bryt när jag kastade den,fick han en ny macka - utan kanter. Sedan skulle ha han en till. Och flingor. Och det var väääldigt tight tills skolan började för L..

Ut med kidsen i bilen, själv fullastad med väskor. Då visade det sig att doggen D hade kräkts i sin bur i bilen igår så jag fick snällt sätta ner alla väskor och hämta rengöringsmedel... Enda fördelen med att detta hände 10 minuter innan L:s skola började var att jag hade arga minen och bara behövde blänga på hemtjänstekvinnan som skulle till grannen och som alltid parkerar precis utanför vår utfart, på motsatt sida, i fel färdriktning. Jag skulle aldrig säga till henne, men jag skulle kunna säga till att de kanske skulle tänka på att det inte är jättesmart att ställa sig precis vid en utfart. Men nu tror jag inte att jag behöver säga till, tror att hon fattade. Hon flyttade iaf bilen. Och allt jag behövde göra var att blänga.

L hann till skolan i tid. Men hon var den enda. Fast det är ju inte lika viktigt att R kommer till förskolan i en viss tid. Och mina kollegor är nog ganska vana.

Och J fick lämna båten och ta tåget hem. Och så råkade han ut för signalfel och fick byta till buss. Och så till tåg igen.

Men sedan har dagen varit ganska bra :-)

Gillar

Kommentarer

Maria,
HaHa, vilken kaos 😉
Och J med båten då! Då fick ni inte hem den ändå...så typiskt att allt ska strula.
Hoppas att morgondagen börjar bättre för er alla.

kram kram
omlitenochmig.se
Jenny,
Nu kan det bara bli bättre vännen eller hur. Känns som vi behvöver kommande helg. Kram
nockinocki.blogg.se