Fredag!

En ny dag. Trots en ganska sen sänggång vaknade jag inte urtrött idag. Kan bero på att det är fredag. Kan bero på att vi förhoppningsvis får hem vår make/pappa/husse idag! Han sitter på ett flyg till Kiev nu och i värsta fall har han kollat upp att det går ett tåg till Berlin på 24 timmar, OM nu inte hans SAS-flyg går vidare.

Det regnade när jag vaknade, men nu tycker jag att solen börjar tränga igenom de tjocka regnmolnen. Jag lät L få lite sovmorgon idag, eftersom hon somnade sent igår. Vid halv åtta cyklade vi (hon) till affären för att hämta ut ett paket från en prinsessbokklubb som hon är med i. Jag missbedömde tiden och insåg inte att klockan var så mycket - i normalfall skulle L legat i sängen vid det laget! Men det var en glad tjej jag nattade och läste en ny prinsessbok för!

Fördelen med sovmorgon för henne är att solen hinner komma fram så att jag förhoppningsvis kan ta en ordentlig promenad i skogen med min fyrbenta vän sedan. Har insett att mina regnkläder ligger nerpackade någonstans... Fast risken är förstås också att regnet hinner komma tillbaka innan vi hinner komma iväg..

Gillar

Kommentarer

Linda,
Så skönt att han förhoppningsvis snart är hemma igen.
Så skönt att ändå har möjligheten att ta en sovmorgon efter en lite senare kväll, Trevlig helg Kram
www.uppochnervandahuset.se