FredagIdag har det varit fullt upp. Först bussen. Sedan öppna förskolan med en hel del pyssel och lite sång och fika. Sedan lite shopping och korvlunch innan bussen igen. Nästa anhalt var lekplatsen och mycket lek, linbaneåkning, lite mer fika och en del mammaprat innan det blev buss igen. Herregud, så mycket buss vi åkt idag har jag inte åkt på hela året!

Skruttan har haft både toppar och dalar idag. Men hon var för söt när hon satt nyduschad i sängen i kväll och åt popcorn. "Jag kan inte fatta hur mysigt vi har det!" sa hon. Och "Nej R, du måste sova nu! Det är faktiskt mamma och L-tid nu!"

Lillplutten som har sovit dåligt hela veckan har inte sovit bra under dagen heller. Han var jättetrött ikväll, fick lite välling och somnade - fast vaknade igen efter en liten stund - och var inte alls sugen på att sova.

Nu sover båda pluttarna och jag hade gärna kollat på en film, men elektroniken fortsätter att strula med mig. Dvd:n är visst inte inkopplad. Och inte nog med det så är både telefonin och bredbandet nere... Alltid är det något!

Gillar

Kommentarer

Mamma Russin,
Så söt hon är och lika rosa som Stina tror jag, hahaha.. 😊

KRAM
www.blogger.com/profile/166633865938851156