Fredag

Oj, oj, jag vet inte var jag ska börja riktigt.. Jag börjar från början och försöker få med så mycket som möjligt av allt som snurrar i mitt huvud.


Helgen påbörjades i fredags då vi satt på ett barndop som sedan visade sig även vara en vigsel!! Jag blev lite stressad i eftersom jag inte skulle vara med på den efterföljande "dopfesten" som nu visade sig även bli en bröllopsfest. Jag var kluven eftersom jag hemskt gärna ville vara med och fira mina vänner, samtidigt hade jag ju redan bestämt mig för att åka till Göteborg. Sagt och gjort, Göteborg blev det.

Där träffade jag ett härligt gäng mammor för en trevlig middag och ett par drinkar! Det var otroligt kul att träffa de här mammorna som jag bara haft kontakt med via bloggen/mail/msn. Det var jättekonstigt att ringa till Katti och höra att hon pratade stockhomska! Det kändes dock helt naturligt när jag väl steg in på restaurangen och såg alla andra sitta där. Det kändes som om jag redan kände alla tjejerna och vi bubblade på i ett rasande tempo på en gång!

Det kändes lite tråkigt att jag missade festen på hemmaplan, speciellt när jag pratade med maken och hörde att han hade det trevligt, men jag är ändå jätteglad att jag träffade Katti, Marie, Ia, Ingela, Louise och Rebecca på fredagen. Det gjorde att jag inte kände mig det minsta nervös inför lördagens äventyr!


Oj vad det blev mycket "kändes" i det här inlägget :-)

Gillar

Kommentarer