Fredag 8 okt, Koh Lanta

Det känns så trist att jag inte kan lägga upp bilder härifrån, för idag har det varit en händelserik dag för L. Förutom att hon har spenderat h e l a dagen i vatten så har hon även hunnit med att få premiärmassage!! Tanken var att jag skulle få massage och J ville hänga på för att få 10 min på sin onda rygg, då menade massöserna att de hade babymassage, så L fick 30 min. Och hon verkade gilla det! Jag frågade om och om igen om det var skönt och hon nickade jakande. Jag sa till henne att hon skulle säga ifrån om något inte var skönt, men hon såg ut att njuta där hon låg på en madrass mellan J och mig :-)
Och ikväll har hon hjälpt underhållningsduon här på hotellet att sjunga Mamma Mia!!! Ha ha, ett givet youtube-klipp när vi väl kommer hem :-) Nu finns det både simklipp och sångklipp att visa mormor/morfar/farmor/farfar när vi kommer hem!

På tal om att simma så tror jag inte att jag varit i vattnet så mycket på någon semester någon gång som jag varit här. Det är väldigt stora vågor i havet så vi har mest badat i poolerna, fast vi var så klart tvugna att testa även böljorna blå! Det var varmt och skönt även där, trots att solen inte ens strålat idag utan det varit ganska skyigt (är det ens ett ord?). Men jag är tacksam över den icke-strålande solen, för jag hade nog runnit bort i värmen annars!

Imorgon blir det tidigt uppstigning, vi blir hämtade 8 på hotellet för att åka vidare. Efter ca 3 timmar hoppas jag att vi inser att nästa hotell också är bra! Och med bättre uppkoppling :-)

Gillar

Kommentarer

HUSnrNIO,
Låter underbart! Njut på!
hilajns.blogg.se