Fredag, bm och taco

Skönt med fredag igen, även om jag nyss tyckte att det var måndag :-)
Har varit hos bm nu på fm eftersom jag haft rejäla sammandragningar hela dagen igår och det har fortsatt idag. Allt lät/såg bra ut och jag ska lämna ett litet prov på måndag morgon - och ta det lugnt i helgen. Men det SKA jag också! Har faktiskt inga direkta planer alls förutom lite julmysfika på söndag, och det är inte hemma hos oss så jag behöver inte stressa upp mig för något.

Bm menade att om det blir värre under helgen så är det förlossningen jag ska vända mig till. Förlossningen?!? Det är ju lång tid kvar innan det är bf så det känns helt knasigt, men så är det visst. Känns lite läskigt!

I em blir det alltså pyssel och kanske lite julkortstillverkning här hemma (för barnen) innan vi gör som tydligen 90% av alla andra svenskar en fredagkväll, käkar tacos och kollar Idol. Undrar vad det är som gjort att tacos blivit "fredagsmat" liksom? Det har ju hänt de senaste åren. Nu är det faktiskt inte jätteofta vi äter det på just fredagar, men L önskade det i veckan, so - taco it is! Och så hennes älskade chokladpudding förstås :-D Den försäljningen måste ha ökat drastiskt på Ica Maxi sedan L kom fram till att fredagsmys=chokladpuddning...

Nehej, kanske dags att röja lite på skrivbordet innan helgen..

Gillar

Kommentarer

Louise,
Här blir det varken tacos (idag, men ganska ofta annars på fredagar) eller Idol (har aldrig gillat eller följt det programmet). Vi kollar hellre Dobidoo eller På spåret 😊

Vår familj delar din L´s passion för chokladpudding! Helst med strössel och vispad grädde till. Oerhört nyttigt....NOT!!

Hoppas sammandragningarna lugnar ner sig snart. Vilken vecka är du i?

trevlig helg!
lollo71.wordpress.com
Adelina,