Fredag, film och framtid

Det blev ganska bra igår. Lite småbråk men alla var glada när vi somnade :-) L fick somna i soffan så hon var nöjd. Imorse blev det lite kiss i sängen, men det är första gången av 6 nättter så det känns inte så farligt.

Vi käkade en smarrig fredagsmysig middag och sedan kollade vi på Idol och den första Johan Falk-filmen. Måste säga att jag inte hade några högre förväntningar på filmen. Har ibland lite svårt för Jakob Eklund, men jag tyckte att filmen var rikigt bra. Så det lär nog bli några till inom en snar framtid :-)

Jag har småövat lite i Photoshop, så det lilla collaget ovan är inte världens snyggaste, men jag börjar få lite grepp om det, tror jag.. :-)

Idag bär det av mot tjejhelg så jag ska upp och packa väskan nu. Det är destination: okänd, vet bara att det blir en stuga någonstans. 5 tjejer (mammor), en stuga, mat och massa vin. Jag står enbart för musiken denna gången :-) L ska spendera lite välbehövlig tid med sin pappa som snart ska ut och resa igen...

Vad sjutton ska jag packa nu då?? Inga nylonstrumpbyxor och klänning, så långt är jag med. Och jag införskaffade faktiskt ett par mysiga pyjamasbyxor igår, helgen till ära. Måste upp och rota lite i garderoben för att se vad jag hittar för sköna kläder. Kan bli ett psykbryt är jag rädd...

Gillar

Kommentarer

Jessica
,
jASÅ Tjejhelg nu också! Jättetrevligt låter det!!! 😊
Frida,
Men gud vad mysig, ha en UNDERBAR helg gumman. NJUUUUUT lite för mig oxå;D
Kramar<3
fantastiskamamman.blogg.se
Mamma Russin,
hej hej..
oj det låter som du ska ha en underbart rolig helg..

jag kan med ha lite svårt för jakob eklund men jag älskar dessa filmer...

kramkram
enburkrussin.se