Fredag i NY

En heldag med shopping! Vi tog hyrbil till outletten Woodbury som ligger ca 1,5 timme från Manhattan. Fullt ös i bilen och mycket skratt. Skämten haglar och vi har högt i tak i det här gänget - en härlig förutsättning för en bra weekend tillsammans.

På vägen stannade vi och åt frukost. Det blev premiärbesök på Ihop för min del. International house of pancakes. Å herregud vilka frukostar! Amerikanska pannkakor i stora lass med både det ena och andra serverades. Jag beställde en omelett - men då ingick det även 3 pannkakor! I mitt fall blev det med vit choklad och hallon!!! Stadig frulle!

På outletten hade jag lite svårt att komma i shopping mode till att börja med. Det kan man inte säga om min man :-) Fast denna gången blev det inga impulsiva köp av gigantiska kylboxar eller annat som kan bli svårt att transportera hem till Sverige igen... Han höll sig på en lagom nivå - och jag kom också igång. Älskar verkligen Tommy Hilfigher - hittar alltid en hel del där. 
Vi avslutade vår andra dag med lite mer shopping på Target (som jag också älskar!) middag på Cheesecake factory och sedan lite sightseeing på Manhattan genom att cruisa lite med hyrbilen. 
När det började bli lite för stor risk att få bucklor på bilen tog vi oss till hotellet, bar in alla våra kassar och det tog nog inte två minuter för mig att somna när jag lagt huvudet på kudden.

Gillar

Kommentarer

Jessica Söderlund,
Åh vad gott med cheesecake!!!
www.blogger.com/profile/046684388609428544