Fredag & lördag på resan med #lejonsöderlund

Nu har jag wifi efter några dagar utan. Det har faktiskt varit lite avstressande.
Men nu kommer lite inlägg om våra dagar hittills. 
Fredag & LördagResan gick bra. Sov inte mycket på natten eftersom R verkade drömma och gnydde/var småvaken en gång i timmen. Kanske resnervös.
På Sturup flöt det på. Bortsett från att L mådde illa och att utbudet mjölkfria produkter på Espresso House var minimalt eftersom alla mackor var bredda med något som innehöll mjölk. 
Flygresan gick bra men kändes lite dryg. R somnade när landningshjulen slog i marken så han sov två minuter..


Hotellet verkar bra. Har inte hunnit utforska det så mycket ännu. Vi var trötta sällskapet igår. Barnen älskade iaf att bada! R föredrog helt klart minipoolen med riktigt varmt vatten och min lilla sjöjungfru bara dök omkring i den stora.
Det känns lite oroande med maten för L. Jag har med ett kort på spanska med info om vad hon ej tål, men de svarar på spanska och jag är inte helt säker på deras koll hela tiden. De säger no, no om vissa saker, men ändrar sig sedan. Men L har fått ett glasskort så att hon kan hämta ut isglass när hon vill. Managern på hotellet har också sagt att om L vill ha någon speciell mat så fixar de det. Låter ju lovande.
Idag, lördag, har det varit lite molnigt och lite småregnigt emellanåt. Men varm och skönt. Och vi har bara gjort saker som barnen vill. Kollat in en lekplats, ett miniklubbhus och badat. Och nej, jag har inte badat idag, jag behöver sol för det! Men barnen har badat! R i den varma barnpoolen tills han knappt kunde prata av köld. Och sjöjungfrun L gick enbart upp för att äta glass. 
På em gick vi till stranden för att leta efter en skatt som jag "hört talas om". Medan L och jag letade efter en toalett och sedan körde "no hablo espanol" när en gubbe plötsligt ville ha betalt för vårt toalettbesök hittade de andra vattenbrynet och var allt annat än torra. Det hela slutade med att i princip alla barnen badade i havet i underkläderna innan vi begav oss mot hotellet igen. 
Efter att ha fräschat till oss hann vi med minidiscot innan middagen och sedan lite Mamma Mia-show efter det. En bra dag på många sätt.
Och ja, barnen hittade en skatt på stranden. Vars en Little Pet Shop. Konstigt nog var det bara fyra stycken nedgrävda i sanden.. ;-)

Gillar

Kommentarer

Nina - Glamourmamman,
Gud, vad härligt med solsemester - även om sol och värme utlovas även hos oss i helgen 😊

Hoppas att ni slipper magproblem resten av resan!

KRAM
glamourmamman.blogg.se
Tina,
Åh så mysigt det låter vännen! Hoppas ni har det alldeles underbart! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886